На час воєнного стану працюємо в пн-пт з 10 до 16
Ми працюємо:
  • 10:00 - 16:00

У вашому кошику
поки немає товарів

Каталог

Принтер Xerox C310 – двосторонній кольоровий друк високої якості

xerox c310

Анонсована новинка провідного виробника призначена для використання для середнього та малого бізнесу, а також – для експлуатації в домашніх умовах. Кольоровий принтер Xerox C310 приваблює можливістю отримання зображень високої якості та оптимізацією часу для виконання операцій.

Обладнання розраховане на роботу з папером формату А4, з максимальною роздільною здатністю на дюйм 1200 × 1200 пікселів. Максимальне місячне навантаження на пристрій становить 80 000 сторінок. Швидкість друку монохромних і кольорових зображень – 33 сторінки щохвилини. Істотною перевагою моделі є наявність опції «двосторонній автоматичний друк».

Кольоровий принтер обладнаний:

  • USB 2.0 портом
  • Wi-Fi адаптером
  • контролером мережевим

Важливою особливістю даного принтеру є порівняно невелика вага (21 кг) та зручні розміри (30,8×44,2×42,1 см). Наявність опції «Smart Start» робить доступним підключення кольорового принтеру до корпоративної або домашньої мережі Wi-Fi за максимально простим алгоритмом, без залучення айті фахівців. Розширений функціонал дозволяє здійснення друку з будь-якого гаджету, від персонального комп’ютера і ноутбука до планшета та смартфона.

Компанія-виробник акцентує також увагу на комплексній системі безпеки, яка гарантує захист від кіберзагроз. Завдяки цьому користувач може розраховувати на підвищений рівень конфіденційності всіх даних, документації та зображень.