На час воєнного стану працюємо в пн-пт з 10 до 16
Ми працюємо:
  • 10:00 - 16:00

У вашому кошику
поки немає товарів

Каталог

Принтер Xiaomi K200 – новинка з вражаючим потенціалом

xiaomi k200

Днями відома китайська компанія представила інноваційний лазерний принтер Xiaomi К200, розширений функціонал якого приємно дивує. На думку фахівців, дана модель не має аналогів серед копіювальної лазерної техніки, представленої на сучасному ринку.

Можливості та функціональні особливості

Суперякісний і швидкий друк, сканування та фотокопіювання, вмонтований чіп NFC з підтримкою операцій завдяки легенькому дотику – ці та інші можливості обумовили шалену зацікавленість новинкою від Xiaomi. Підтримка нанесення пігменту і друк здійснюється після одного дотику пальця, цей же спрощений алгоритм керування актуальний для функції «три в одному». Пристрій розрахований на USB-з’єднання, доступ також відкритий по додатку Mi Printing та Mijia. Платформи можуть підключатися онлайн, за допомогою пристроїв типу Android, Mac, Windows та iOS.

Принциповою перевагою моделі є спрощення підтримки лазерного друку шляхом перетягування, без спеціального встановлення драйверів. Користувач лише пересуває потрібний документ або фото на Print Web Edition, тобто панель ідентифікації. Завдяки використанню преміального тонеру отримані зображення завжди бездоганні. При необхідності заміни тонер-картриджу достатньо одиночного потягування, за рахунок технології розділення пігменту. Робочий потенціал оригінального тонера K200розрахований на 4000 копій. Потенціал тонеру-картриджу складає до 8000 копій або друкованих сторінок.

Ціна та доступність Xiaomi K200

Вже сьогодні принтер К200 можна придбати за ціною ~225$, тобто за 1499 юанів. Для оформлення попереднього замовлення потрібно внести на депозит близько 8$ (50 юанів). Питання глобальної доступності лазерного принтеру Xiaomi K200 на ринку Європи та України поки що залишається відкритим. Інтрига «працює» на підвищення попиту, але ціна залишається незмінною. Звичайно ж, провідні інтернет-магазини України вже з нетерпінням очікують нагоди стати одними з перших, хто поповнить свій каталог вражаючим обладнанням новітнього покоління.